Husqvarna robot kosilica AM 450X Nera

589.900 rsd

* Cena je bez ugradnje i potrošnog materijala


5000 m²

Kapacitet radne površine

50 %

Max performanse nagiba

Šifra proizvoda: 970535311 Kategorija:

Glavne karakteristike:

Max radna površina m² 5.000
Max nagib unutar radne površine % / ° 50 / 27
Svetla da
Radar za izbegavanje objekata da
Upravljanje telefonom Automower® Connect da
Vrste komunikacije Bluetooth®, Cellular, Wi-Fi
Nadogradnja fabričkog programa automatski FOTA
GPS zaštita od krađe da
GPS navigacija da

Visokoefikasna impresivna robot kosilica za travnjake do 5000 m²

U potrazi ste za vrhunskom robotskom kosilicom koja će efikasno održavati i najveće travnjake? Imamo sjajnu ponudu za vas – jedna jedina Husqvarna robot kosilica AM 450X Nera. Sa radnom površinom od 5000 m², ova kosilica je idealna za veće travnjake i zahtevne terene.

Sa opcijom žičane granice i virtuelnom opcijom kao dodatkom, omogućava precizno definisanje granica za košenje. Sa maksimalnim nagibom od 25% duž granice i 50% unutar instalacije, AM 450X Nera efikasno radi čak i na nepravilnim terenima.

Maksimalno aktivno vreme od 24 sata omogućava dugotrajno košenje bez potrebe za stalnim nadzorom. Pentasearch sistem pretrage garantuje temeljno pokrivanje svakog dela travnjaka.

Automatsko punjenje osigurava da je kosilica uvek spremna za rad. Sa dimenzijama od 75 cm dužine, 54 cm širine i 28 cm visine, AM 450X Nera je stabilna i lako se smešta. Sa težinom od 15 kg, ova kosilica je izdržljiva i lako se manevriše.

Sa nivoom buke od 58 dB(A), radi tiho bez ometanja. Otporna na vodu sa zaštitnim indeksom IPX5, AM 450X Nera je idealna za rad u svim vremenskim uslovima.

Litijum-jonska baterija kapaciteta 7.5 Ah omogućava tipično vreme košenja od 145 minuta uz brzo punjenje. Sa sistemom za košenje od 3 pomična sečiva, obezbeđuje precizno i ravnomerno košenje.

Jednostavna kontrola putem Jogwheel-a, ekrana i statusnih LED dioda ili aplikacije Automower Connect čini AM 450X Nera vrhunskim izborom za održavanje vašeg travnjaka. Sa integracijom sa pametnim kućnim sistemima, AM 450X Nera omogućava daljinsko upravljanje i praćenje.

Sigurnosne funkcije poput GPS praćenja krađe, GeoFence opcije i PIN koda osiguravaju siguran rad u svim uslovima.

Karakteristike:

Bežična instalacija dostupna – Automower kontrola zone – Detekcija i izbegavanje prepreka – Automower® Connect aplikacija – GPS-asistirana navigacija (patentovano) – Podrška putem kabla – Husqvarna AIM tehnologija (Automower inteligentno mapiranje) – Integracija sa pametnim kućama – Pametne veze sa IFTTT – Pristup Automower®-u – Automower® X-Line – Zaštita od krađe putem GPS-a – Sistematsko sečenje prolaza – FOTA / Firmware-Over-The-Air – GeoFence – Vremenski tajmer – Režim obnove prirode – Automatsko upravljanje prolazima (patentovano) – Zaštita od smrzavanja – Sečenje na određenim mestima – Ciljana visina za poboljšanje kvaliteta travnjaka – Spiralno sečenje – ProfiliElektrično podešavanje visine (patentovano) – Lako čišćenje – Niska emisija ugljenika

Korpa