Isporuka i plaćanje

Nakon što obavite porudžbinu na našem sajtu robotkosilice.com, bićete automatski obavešteni putem e-maila da je porudžbina uspešno primljena. Ova e-mail poruka potvrđuje prijem vaše porudžbine i ukazuje na trenutni status – na čekanju.

Kada vaša porudžbina uđe u fazu obrade i potvrde da je roba spremna za slanje, dobićete drugu e-mail poruku sa potvrdom o spremnosti robe za slanje. U prilogu ove poruke biće dostavljena sva potrebna dokumentacija za realizaciju vaše porudžbine.

Imajte na umu da je raspoloživost artikala indikativna. U slučaju bilo kakvih promena u porudžbini, kontaktiraćemo vas putem telefona ili e-maila u najkraćem roku.

Dostava se obavlja u saradnji sa kurirskom službom “AKS”. Kuriri dostavljaju pošiljke na adresu radnim danima. Molimo vas da obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja, potrebno je da vizuelno pregledate paket i proverite da li postoje vidljiva oštećenja. Ukoliko primetite bilo kakva oštećenja na transportnom paketu, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. U suprotnom, preuzmite pošiljku.

Uobičajena praksa kurira je da vas kontaktiraju na telefon koji ste naveli prilikom porudžbine ukoliko vas ne pronađu na adresi, kako bi dogovorili novi termin dostave. Ako vas i tada ne pronađu, pošiljka će biti vraćena nama. Kontaktiraćemo vas kako bismo utvrdili razlog neuručenja i eventualno se dogovorili o ponovnom slanju.

Isporuka je besplatna za porudžbine vrednosti veće od 300.000,00 dinara. Za porudžbine manje od tog iznosa, troškove isporuke snosi primalac. Cena isporuke zavisi od težine paketa. Za informacije o ceni isporuke, možete nas kontaktirati na broj telefona 011 / 405 44 55 ili 065 / 2526806.

Napominjemo da vršimo isporuku robe isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije nije moguća.

Rok dostave za robu kupljenu putem naše internet prodavnice je od dva do sedam radnih dana od trenutka kada porudžbina uđe u fazu obrade ili kada je potvrđena. Roba poručena od petka do nedelje biće preuzeta od strane kurirske službe u ponedeljak.

Plaćanje je isključivo:

gotovinom prilikom dostave porudžbine;

Za sva vaša pitanja u vezi sa postupkom kupovine, dostavom i plaćanjem, slobodno nas kontaktirajte:

NEXICO doo

Adresa: Beogradska 414, Sremčica – Beograd
Telefon: 011 / 405 44 55, 065 / 2526806
E-mail: info@robotkosilice.com

Korpa