Husqvarna robot kosilica AM 320 Nera

342.900 rsd

* Cena je bez ugradnje i potrošnog materijala


2200 m²

Kapacitet radne površine

50 %

Max performanse nagiba

Šifra proizvoda: 970535111 Kategorija:

Glavne karakteristike:

Max radna površina m² 2.200
Max nagib unutar radne površine % / ° 50 / 27
Svetla ne
Radar za izbegavanje objekata ne
Upravljanje telefonom Automower® Connect da
Vrste komunikacije Bluetooth®, Wi-Fi
Nadogradnja fabričkog programa automatski FOTA
GPS zaštita od krađe ne
GPS navigacija da

Pouzdan rad, čvrst dizajn i mogućnost fleksibilnog preciznog košenja do 2200 m²

Tražite robotsku kosilicu koja će efikasno održavati travu? Upoznajte Husqvarna Automower 320 Nera. Sa impresivnom radnom površinom od 2200 m², ova kosilica je idealna za širok spektar nepravilnih terena i travnjaka.

Sa opcijom žičane granice i virtuelnom opcijom kao dodatkom, omogućava precizno definisanje granica za košenje. Sa maksimalnim nagibom od 25% duž granice i 50% unutar instalacije, Husqvarna robot kosilica AM 320 Nera efikasno radi čak i na zahtevnim terenima.

Maksimalno aktivno vreme od 24 sata omogućava dugotrajno košenje bez potrebe za stalnim nadzorom. Quadsearch sistem pretrage garantuje temeljno pokrivanje svakog dela travnjaka.

Automatsko punjenje osigurava da je kosilica uvek spremna za rad. Sa dimenzijama od 75 cm dužine, 54 cm širine i 28 cm visine, AM 320 Nera je stabilna i lako se smešta. Sa težinom od 12.8 kg, ova kosilica je izdržljiva i lako se manevriše.

Sa nivoom buke od 58 dB(A), radi tiho bez ometanja. Otporna na vodu sa zaštitnim indeksom IPX5, Husqvarna robot kosilica AM 320 Nera je idealna za rad u svim vremenskim uslovima.

Litijum-jonska baterija kapaciteta 5 Ah omogućava tipično vreme košenja od 135 minuta uz brzo punjenje. Sa sistemom za košenje od 3 pomična sečiva, obezbeđuje precizno i ravnomerno košenje.

Jednostavna kontrola putem Jogwheel-a, ekrana i statusnih LED dioda ili aplikacije Automower Connect čini AM 320 Nera vrhunskim izborom za održavanje vašeg travnjaka. Sa integracijom sa pametnim kućnim sistemima, AM 320 Nera omogućava daljinsko upravljanje i praćenje.

Sigurnosne funkcije poput PIN koda, alarma i senzora osiguravaju siguran rad u svim uslovima. Uz GPS praćenje krađe i GeoFence opciju, AM 320 Nera pruža dodatni mir.

Karakteristike:

Bežična instalacija dostupna – Automower Connect aplikacija – GPS-asistirana navigacija (patentovano) – Podrška putem kabla – Integracija sa pametnim kućama – Pametne veze sa IFTTT – Pristup Automower-u – FOTA / Firmware-Over-The-Air – Zaštita od smrzavanja – Vremenski tajmer – Automatsko upravljanje prolazima (patentovano) – Ciljana visina za poboljšanje kvaliteta travnjaka – Sečenje na određenim mestima – Spiralno sečenje – Profili – Električno podešavanje visine (patentovano) – Lako čišćenje – Niska emisija ugljenika

Korpa