Politika privatnosti

Dobrodošli na stranicu robotkosilice.com. Ovde možete pronaći sve informacije o zaštiti vaših podataka na našoj internet stranici.

Lični podaci obuhvataju informacije koje se direktno ili indirektno odnose na vas ili mogu biti povezane s vama. Zakon o zaštiti podataka o ličnosti reguliše zaštitu podataka i uslove obrade vaših podataka.

Poseta internet stranici – Tokom posete našoj internet stranici, vaši podaci se obrađuju. Različiti podaci se razmenjuju između vašeg uređaja i našeg servera, a može se raditi o podacima o ličnosti. Ti podaci se koriste, između ostalog, za optimizaciju naše internet stranice.

Svrha obrade podataka / pravni osnov – Prilikom pristupa našoj internet stranici, vaš pretraživač automatski šalje određene podatke na server naše internet stranice, uključujući IP adresu, datum i vreme pristupa, kao i druge relevantne informacije. Pravni osnov za obradu ovih podataka proističe iz našeg legitimnog interesa.

Dostavljanje podataka putem kontakt forme, e-pošte ili telefona – Sve lične podatke koje nam dostavite putem kontakt forme, e-pošte ili telefona obrađujemo strogo poverljivo i u skladu sa utvrđenom svrhom. Ovi podaci se brišu ili anonimizuju najkasnije u roku od 10 dana nakon davanja konačnog odgovora.

Obrada podataka u reklamne svrhe – Uz vaš pristanak, šaljemo vam informacije o našim proizvodima, promocijama, novostima i ponudama.

Pravo na prigovor – U svakom trenutku možete uložiti prigovor na obradu podataka u reklamne svrhe. Vaše podatke ne prosleđujemo trećim licima.

Ostvarivanje vaših prava – Imate pravo na opoziv saglasnosti i na informisanje, ispravku, brisanje, ograničenje obrade, prenosivost podataka i prigovor u skladu sa zakonom.

Kontakt i podaci o odgovornom licu (Nexico doo) – Za sva pitanja ili ostvarivanje vaših prava, možete nas kontaktirati putem:

e-pošta: info@robotkosilice.com ili
telefon: 011 / 405 44 55, 065 / 2526 806

Pravo na žalbu nadležnom organu za zaštitu podataka – Imate pravo da se obratite nadležnom organu za zaštitu podataka o ličnosti ukoliko smatrate da vaša prava nisu poštovana.

Stupanje na snagu i izmena pravila – Ova politika privatnosti odnosno pravila o zaštiti podataka stupaju na snagu od 21.08.2019. godine. Za dodatne informacije o uslovima korišćenja, molimo posetite stranicu “Uslovi korišćenja“.

U slučaju bilo kakvih izmena, nova verzija će odmah biti postavljena na našu internet stranicu robotkosilice.com.

Korpa