Husqvarna robot kosilica AM 310 Mark II

206.900 rsd

* Cena je bez ugradnje i potrošnog materijala


1000 m²

Kapacitet radne površine

40 %

Max performanse nagiba

Šifra proizvoda: 970526711 Kategorija:

Glavne karakteristike:

Max radna površina m² 1.000
Max nagib unutar radne površine % / ° 40 / 22
Svetla ne
Radar za izbegavanje objekata ne
Upravljanje telefonom Automower® Connect da
Vrste komunikacije Bluetooth®
Nadogradnja fabričkog programa u ovlašćenom
GPS zaštita od krađe ne
GPS navigacija ne

Robotska kosilica za srednje i veće travnjake do 1000 m²

Sa svojim kompaktnim dizajnom sa 4 točka, Husqvarna Automower 310 Mark II je robotska kosilica. Ona bez napora brine o travnjacima do 1000 m². Može da upravlja na nagibima do 40% i samostalno se vodi kroz uske prolaze. Tamo prelazi na sistematski režim košenja kako bi smanjio broj okretanja i minimizirao tragove točkova.

Kosilica je jednostavna za upotrebu i čišćenje. Takođe poseduje zaštitu od mraza i vremenski tajmer. Taj tajmer prilagođava vreme košenja sezoni i prekida raspored košenja u slučaju mraza, a to znači da nema nepotrebnog trošenja trave.

Ova inovativna kosilica koristi granice označene žicom kako bi precizno odredila oblast za košenje. Pruža optimalne rezultate čak i na terenima sa nagibom do 15%. Sa maksimalnim vremenom aktivnosti od 16 sati, Husqvarna robot kosilica AM 310 Mark II može efikasno održavati vaš travnjak tokom dužeg perioda.

Triplesearch sistem omogućava pouzdan rad i precizno praćenje terena. Jednostavan interfejs sa tastaturom, displejom i aplikacijom olakšava kontrolu i praćenje rada kosilice.

Efikasna i jednostavna za rukovanje

Sa kompaktnim dimenzijama (dužina 57 cm, širina 43 cm, visina 25 cm) i težinom od 9.4 kg, ona se lako uklapa u okolinu. Može se lako manevrisati čak i u uskim prostorima.

AM 310 Mark II dolazi u elegantnoj sivoj boji. Percepcija zvuka je samo 59 dB(A), što je čini tišom i neprimetnijom tokom rada. Sa zaštitnim indeksom IPX5, ovaj uređaj je otporan na vodu i može raditi u različitim vremenskim uslovima.

Opremljena je Litijum-jonskom baterijom kapaciteta 2.1 Ah. Omogućava tipično vreme košenja od 60 minuta po jednom punjenju, uz punjenje baterije u istom vremenskom periodu. Sa sistemom od tri pomične oštrice, AM 310 Mark II pruža efikasno i ravnomerno košenje. Podešavanje visine košenja je od 20 mm do 50 mm.

Sa dodatnim sigurnosnim karakteristikama kao što su PIN kod, alarm, senzor podizanja i nagiba, AM 310 Mark II štiti vašu kosilicu od krađe i oštećenja. Pruža vam mir uma dok vaš travnjak dobija profesionalnu negu.

Uz pomoć Bluetooth® konekcije i aplikacije Automower Connect, možete kontrolisati i pratiti rad kosilice iz udobnosti svog doma. Pruža vam potpunu kontrolu i praktičnost. Automatska nadogradnja Firmware-a putem usluge diler servisa osigurava da vaša kosilica uvek radi sa najnovijim funkcijama i poboljšanjima.

Husqvarna robot kosilica AM 310 Mark II je pouzdan partner za održavanje vašeg travnjaka. Pruža vrhunske performanse i jednostavnu upotrebu. Tako ćete uživati u lepom i urednom travnjaku tokom cele sezone.

Karakteristike:

Automower Connect aplikacija – Sistematsko košenje prolaza – Lako čišćenje – Zaštita od mraza – Vremenski tajmer – Automatsko upravljanje prolazom (patentovano) – Sekundarno područje – Spiralno košenje – Tačkasto košenje – Profili – Niska emisija ugljenika

Korpa