Informacije o nama

Robotske kosačice za svaki travnjak

Husqvarna: Lider u robotskim kosačicama od 1995.

Husqvarna je prepoznata kao vodeći svetski proizvođač robotskih kosačica od 1995. godine, kada je lansiran prvi Automower®. Ponosni smo na to što smo pokrenuli revoluciju u oblasti robotike.

Danas, preko 2 miliona dvorišta širom sveta koristi Husqvarna robotske kosačice. Automower® redovno dobija najviše ocene u nezavisnim testovima i istraživanjima.

Kosačice su poznate po svojoj izuzetnoj pouzdanosti, sa minimalnim nepredviđenim prekidima. Bez obzira na doba dana ili vremenske uslove, možete računati na njih da će besprekorno obavljati svoj posao.

Pokrivenost svih vrsta terena

Vodeća žica pomaže da Automower stigne do svih delova travnjaka. Takođe pomaže kosačici da pronađe najkraći put nazad do stanice za punjenje, štedi energiju i izbegava vidljive tragove.

Košenje u uskim prolazima

Automower kosi i u uskim prolazima – pronalazi put čak i kroz najuže delove.

Rad po kiši

Automower daje odlične rezultate košenja u svim vremenskim uslovima. Njegovi vitalni delovi su bezbedno zaštićeni od
kiše, kao i prašine i pokošene trave.

Automatsko punjenje

Automower automatski pronalazi put nazad do stanice za punjenje. Puni se oko 60 minuta, a zatim nastavlja košenje – sve to bez ikakvog napora sa vaše strane.

Nema buke

Iznenadićete se koliko brzo zaboravite na svoju robotsku kosačicu. Jedva ćete je primetiti dok se kreće po vašem travnjaku radeći svoj posao brzo, tiho i efikasno.

Rad na nagibima

Zahvaljujući optimizovanom dizajnu i inteligentnom ponašanju, Automower modeli sa pogonom na sva četiri točka mogu da se nose sa nagibima do 70 % ili 35°.

Husqvarna robotske kosilice za svaki travnjak

Husqvarna robotske kosilice napravljene su za svaki tip travnjaka. Više od dva miliona vlasnika kuća već veruje Automower® sistemu za pametno i praktično održavanje travnjaka 24/7.

Bez obzira na strme padine, uske prolaze ili težak teren, postoji model koji će lako pokositi svaki travnjak.

Prilagodite raspored košenja putem Automower® Connect aplikacije i definišite radno područje fizičkom ili virtuelnom granicom. Onda se opustite i gledajte kako obavlja posao. Kada završi ili kada treba da se napuni, robotska kosilica se automatski vraća na svoju stanicu za punjenje.

Bilo da je kiša ili sunce, dan ili noć, možete se osloniti na nju.

Bez gasova i buke

Automower® će pažljivo negovati travnjak. Minimalna energija, nula goriva, bez mirisa i štetnih gasova. Automower® je lider po tišini.

Svež otkos noževa sličan žiletu poboljšava rast i kvalitet trave prirodno. Trava koja je pokošena vraća se u zemlju kao đubrivo, čineći vaš travnjak zdravijim što duže kosačica radi.

Sa minimalnom potrošnjom energije i bez emitovanja gasova, Automower® je ekološki izbor. Prirodno održavanje travnjaka, danas i u budućnosti.

Bezbednost na visokom nivou

Svi modeli Automower® obdareni su izvanrednom sigurnosnom tehnologijom. Konstrukcija je temelj bezbednosti, sa gumiranim branikom, pouzdanim kugličnim ležajevima i bezčetkastim motorom. U radu, Automower® automatski detektuje prepreke na svom putu kako bi izbegao moguća oštećenja.

Noževi su fleksibilni, ne fiksni, te se momentalno uvlače u disk pri dodiru s preprekom. Svaki disbalans u sistemu košenja, izazvana eventualno loše postavljenim noževima, automatski se identifikuje.

Protiv krađe štiti alarm koji se aktivira pri podizanju uređaja. Isključenje alarma moguće je isključivo unosom jedinstvenog PIN koda. Na odabranim modelima dostupno je i GPS praćenje, omogućavajući vam na taj način da pratite lokaciju uređaja širom sveta.

Pametan izbor sada važniji nego ikad

Sve funkcije Automower® komponenti pažljivo su osmišljene da budu što inteligentnije i prilagođenije korisnicima. U skladu sa dugom tradicijom Husqvarne, Automower® koristi najnovije tehnologije i pruža fantastičnu pouzdanost švedskog inženjeringa.

Navigacija koristeći GPS i ugrađene senzore pomaže da se rad Automower® kosačice prilagodi faktorima kao što su rast trave, vremenski uslovi i teško dostupne površine. Bez obzira na složenost vašeg dvorišta, čitav travnjak će uvek imati zdrav i njegovan izgled, sa minimalnom ili nikakvom pojavom mahovine.

Sa Automower® Connect-om dobijate potpuni sistem daljinskog upravljanja putem pametnog telefona, i možete u stvarnom vremenu pratiti aktivnosti kosačice. Automower® kosačicama se može upravljati i glasom, preko Amazon Alexa i Google Home usluga.

Korpa