Početna / Blog / Automower® – deo vašeg smart doma
Automower® – deo vašeg smart doma

Povežite se sa Amazon Alexa i Google Home, podesite IFTTT aplete i iskoristite otvoreni API za prilagođavanje. Husqvarna Automower® će odmah biti spreman da postane deo vašeg pametnog doma čim stigne u vaše dvorište.

Učinili smo robotske kosačice pametnijim izborom nego ikada pre. Kada je povezana sa Amazon Alexa ili Google Home, Husqvarna Automower® postaje prirodni deo vaše jutarnje rutine, aktivnosti vaše dece posle škole, priprema za roštiljanje i raznih drugih svakodnevnih aktivnosti. Želite li da vaše dvorište bude pametno koliko i ostatak kuće? Samo recite kada.

Pametne veze dostupne u aplikaciji Automower® Connect

Pametne veze iz IFTTT-a su sada dostupne i u vašoj aplikaciji Automower® Connect. Parkirajte Automower® kada je najavljena kiša ili mraz, ili omogućite događajima iz Google kalendara da parkiraju robotsku kosačicu umesto vas.

Pronađite veze pomoću kartice Pametni dom u glavnom meniju aplikacije Automower® Connect ili čak kreirajte svoju rutinu sa IFTTT.

Automower® je postao prijatelj Google Home-a i Amazon Alexa-e

Svi Husqvarna Automower® modeli sa mobilnom ili Wi-Fi vezom mogu da se povežu sa Amazon Alexa ili Google Home uređajem. Tako će robotska kosačica postati prirodni, potpuno integrisani deo vašeg sistema kućne automatizacije.

Glasovno upravljanje Automower®-om – prvi koraci

Lako je povezati Husqvarna Automower® sa Alexa ili Google Home nalogom. Sve što vam treba je aplikacija Automower® Connect i Wi-Fi mreža.

IFTTT i Automower®

Još dublje integrišite Automower® u svoj pametni dom, koristeći ga u IFTTT apletima. Možda želite da se parkira kada se deca vrate iz škole ili kada prognoza najavi jake padavine? Ili da ga savršeno uskladite sa vremenskom prognozom? IFTTT (If This, Then That – ako ovo, uradi ono) je besplatan i jednostavan za upotrebu. Dostupan je za iOS i Android korisnike, radi sa svim Husqvarna Automower® modelima sa mobilnom ili Wi-Fi vezom.

Otvaranje za nove mogućnosti

Želite li da vaš dom postane pametan koliko i vi? Ako želite da maksimalno iskoristite Automower® podatke i digitalnu vezu, možete koristiti otvoreni API sistem Automower® Connect. Napravite sopstvene kodove za servisne podsetnike, prilagođavanje vremenskim uslovima, a možda čak i za takmičenja?

NAPOMENA: Za ovo je potrebno malo poznavanje programiranja.

Preuzmite punu kontrolu nad dvorištem

Asortiman Husqvarna Automower® modela kosačica sa mobilnom ili Wi-Fi vezom omogućava vam da pomoću pametnog telefona pratite svoju robotsku kosačicu u realnom vremenu i sa bilo kog mesta.

Korpa